Zadružna akademija 2017 Natisni

Izobraževanje postaja v poslovnem okolju, ki se nenehno spreminja, vse pomembnejše. Da bomo lahko sledili izzivom, ki jih prinašajo razmere na trgu, moramo vseskozi iskati nove možnosti in slediti poslovnim priložnostim. V program Zadružne akademije za prihodnjo sezono smo vključili vsebine, ki so pomembne za člane organov upravljanja in zaposlene v zadrugah.

V okviru treh seminarjev iz zadružnih tem, bomo obravnavali poslanstvo, organiziranost, upravljanje in poslovanje zadruge, urejanje sodelovanja članov z zadrugo, nastanek in prenehanje članstva v zadrugi, pravice, dolžnosti in odgovornost članov organov upravljanje zadruge ter osnove poznavanja računovodskih izkazov zadruge. Na izobraževanju na temo tržnega komuniciranja se lahko seznanite s sodobnimi pristopi trženja.

Zadružna akademija je namenjena članom upravnih in nadzornih odborov zadrug, vodstvu zadrug in drugim zaposlenim v zadrugah. Kotizacija za posamezne izobraževanja je navedena v priloženem programu in na prijavnici. Izobraževanja bodo ob navedenih terminih izvedena na sedežu ZZS v Ljubljani. Vsa izobraževanja je možno izvesti za zaključeno skupino tudi v vaši zadrugi ali regiji.

Za vsa dodatna vprašanja pa smo vam na voljo na telefonu 01/2441-352 ali el. pošti E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript