ZADRUŽNA AKADEMIJA 2018 Natisni

Spet je pred nami zimski čas in priložnost, da si vzamemo čas tudi za izobraževanje. Vse zahtevnejše poslovno okolje zahteva od nas, da se vseskozi izobražujemo in sledimo novim izzivom. V okviru zadružne akademije smo za vas pripravili širok nabor izobraževanj, ki so namenjena zaposlenim v zadrugah kot tudi članom organov upravljanja zadruge.

V okviru treh seminarjev iz zadružnih tem, bomo obravnavali poslanstvo, organiziranost, upravljanje in poslovanje zadruge, urejanje sodelovanja članov z zadrugo, članstvo v zadrugi, pravice, dolžnosti in odgovornost članov organov upravljanje zadruge ter osnove poznavanja računovodskih izkazov zadruge. Pripravili smo izobraževanje za računovodske delavce v zvezi s pripravo zaključnega računa ter delavnice za prodajalce in poslovodje v zadružnih trgovinah. Za vodstvene delavce in člane upravnih in nadzornih odborov smo pripravili izobraževanje o poslovnih financah. V okviru Zadružne akademije si lahko pridobite znanje tudi s področja pogodbenega prava in racionalizaciji poslovnih procesov ter digitalizaciji. Pripravili smo tudi delavnico, na kateri se lahko seznanite in obnovite pravila obnašanja v poslovnem svetu.

Zadružna akademija je namenjena članom upravnih in nadzornih odborov zadrug, vodstvu zadrug in drugim zaposlenim v zadrugah. Kotizacija za posamezne izobraževanja je navedena v priloženem programu in na prijavnici. Vsa izobraževanja bodo ob navedenih terminih izvedena na sedežu ZZS v Ljubljani. Vsa izobraževanja je možno izvesti za zaključeno skupino tudi v vaši zadrugi ali regiji.

Prosimo vas, da nam prijavnico posredujete najkasneje do 8. decembra 2017. Za vsa dodatna vprašanja pa smo vam na voljo na telefonu 01/2441-352.