logo  
 
 
   
 
  Uporabnik
  Geslo
  Zapomni si geslo
 
 
 
 

 
 

 
 

 
     
   
     
     
   
     
   
     
   
     
   
     
ZADRUŽNA AKADEMIJA 2020 Natisni

V sedanjem poslovnem okolju postaja izobraževanje vse pomembnejše. Da bomo lahko sledili izzivom, ki jih prinaša delo v zadrugi in razmere na trgu, moramo vseskozi iskati nove poslovne priložnosti. V program Zadružne akademije za prihodnjo sezono smo vključili aktualne vsebine, ki so aktualne za člane organov upravljanja in zaposlene v zadrugah.

V okviru treh seminarjev iz zadružnih tem, bomo obravnavali poslanstvo, organiziranost, upravljanje in poslovanje zadruge, urejanje sodelovanja članov z zadrugo, članstvo v zadrugi, pravice, dolžnosti in odgovornost članov organov upravljanje zadruge ter osnove poznavanja računovodskih izkazov zadruge. Pripravili smo izobraževanje za računovodske delavce v zvezi s pripravo zaključnega računa in letnega poročila ter davčnega obračuna za kmete. Za vodstvene delavce in druge zaposlene ter člane organov upravljanja smo pripravili izobraževanja s področij poslovnih financ, delovnega prava, zadružne znamke in motivacijskega vodenja. Pripravili smo tudi delavnico za prodajalce v zadružnih trgovinah ter delavnico za vpis zadruge v spletno aplikacijo Katalog živil in prijavo na javno naročilo za živila.

Zadružna akademija je namenjena članom upravnih in nadzornih odborov zadrug, vodstvu zadrug in drugim zaposlenim v zadrugah. Kotizacija za posamezne izobraževanja je navedena v priloženem programu in na prijavnici. Vsa izobraževanja bodo ob navedenih terminih izvedena na sedežu Zadružne zveze Slovenije v Ljubljani, razen delavnice pod zaporedno št. 10, ki bo izvedena na drugi lokaciji. Izobraževanja je možno izvesti za zaključeno skupino tudi v vaši zadrugi ali regiji.

Prosimo vas, da nam prijavnico posredujete najkasneje do 6. decembra 2019. Za vsa dodatna vprašanja pa smo vam na voljo na telefonu 01/2441-352 ali na elektronski pošti E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .

Program izobraževanj
Prijavnica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
 
   
 
 
   
 
   
   
 
free hit counters